ProNails Denmark

Tilbage til oversigt
Farver farver farver

Farver farver farver

Op 26 09 2018 in

Godt kan altid blive bedre. Derfor er vi aldrig stoppet med at forbedre vores Sopolish farveformularer. Det har resulteret i, at vi har skabt de mest professionelle gellak farver af alle. Der er intet, der er mere tilfredsstillende som negletekniker, end at arbejde med de bedste produkter og skabe det bedste og smukkeste resultat - hver eneste gang. Det er det Sopolish Farvern vil give dig takket været DEN FORBEDREDE FARVEFORMULAR.

Hvorfor skal du vælge Sopolish? 

Det kan være en rigtig god idé at kunne udføre gellak behandlinger i din salon. Hvis du vælger Sopolish, får du et produkt, der er nemt at påføre og som garanterer professionelle resultater. Farven har en imponerende dækkeevne med 2 tynde lag og uden at efterlade spor fra penslen. Farven efterlader ingen tilbagetrækning på neglen, hvilket muligvis er den største grund til at vælge Sopolish - den skader ikke neglene. 

 

If you have it? Show it!

Sopolish kan fåes i næsten 200 forskellige farver. Hvor starter man, når man kun har 10 negle at lakere? Hjælp dine kunder med at vælge den perfekte farve. Det er dig som negletekniker, der er ekspert og sågar specialist i at vælge en farve. Blær dig med alle de farver du har i din salon, ved at fremvise dem på et af vores displays, som du kan købe i vores webshop. Du kan vælge forskellige displays afhængigt af, hvor mange farver du har, så det passer pefekt til dit behov. 

Vil du fremvise den nye kollektion? Vælg dette Sopolish Display, hvor du kan præsentere 8 farver. Dette lille display kan placeres direkte på dit arbejdsbord. Vi opdaterer udseendet på displayene hver sæson, så det passer til den nyeste kollektion. 

Har du brug for mere? Sopolish Wall Display har plads til 52 flasker. Du kan enten hænge det på væggen eller på en fritstående base på disken. Dette vil give din salon et helt andet udtryk. 

 

Hvordan vælger du den rette farve?

Hvordan skal dine kunder vælge den rette farve? Instagram? Pinterest? Et magasin eller lige her i din salon? 

Vi har en ny måde at hjælpe dig og dine kunder med at vælge den rigtige farve: det splinternye colourtool på vores webside. Find ud af hvordan hver farve ser ud, når den kommer på neglen eller vær sikker på at vælge den helt rigtige røde nuance, der passer perfekt til din kjole. Der er super nemt for dine kunder at bruge denne metode som inspiration før deres næste besøg i din salon. 

For dig, som negletekniker, kan vi tilbyde et direkte link til at købe dine produkter, så du hurtigt kan købe den nuance af pink, som alle dine kunder spørger efter. 

Brug dette værktøj i din salon, når du taler med dine kunder om, hvilken farve de skal vælge. Vis hvordan farven vil se ud på deres negle. Lad dem tage et kig på udvalget, så de kan blive inspirerede. 

Vil du gerne se hele vores repertuar af farver? Prøv vores colourtool og nyd jagten på den helt rigtige nuance. Tilbage til oversigt