ProNails Denmark

Tilbage til oversigt
Sopolish Soak eller Peel

Sopolish Soak eller Peel

Op 26 09 2018 in

 

 

Lad og starte med Sopolish Easy Soak


 

Hvade er “Sopolish Easy Soak”?

Dette er en ny og forbedret Sopolish Start formular (en gellak basecoat), der gør det nemmere og hurtigere at fjerne lakken med soak-off metoden, og som har en perfekt holdbarhed i 14 dage. 

Hvordan påføres produktet? 

Sopolish Easy Soak påføres nemt med dens børstehoved. Fjern fedtet fra neglepladen med Sopolish Cleanse og påfør et enkelt tyndt lag på alle 5 negle. Lad derefter hærde i Smart Light i 30 sek (full). Forsæt ved at påføre den ønskede farve og slut af med dit foretrukne finishing look (Sopolish Shine, Shimmer of Matt). Resultatet? Et professionelt og naturligt look hver eneste gang. 

 

Hvordan fjerner man produktet? 

Aftagningen udføres professionelt i en salon. Det tager kun 5 minutter at soak-off Sopolish-lakken. Dette er med garanti en skånsom metode, der ikke skader den naturlige negl. 
 

Hvem er denne Sopolish Easy Soak mest velegnet til?

Denne effektive salonbehandling passer til en hver type negl og kan påføres både på hænder og fødder. Denne salonbehandling er perfekt, hvis du ønsker tilbagevendende kunder. 

 

Lad os se på vores anden Sopolish påføringteknik: Sopolish Easy Peel.


 

Hvad er Sopolish Easy Peel?

Dette er en gellak basecoat, der giver et perfekt look i 14 dage og er nem at fjerne igen med den imponerende peel-off aftagning. 
 

Hvordan påføres produktet? 

Sopolish Easy Peel påføres nemt med dens børstehoved. Start med at fjerne fedtet fra neglepladen med Sopolish Cleanse og påfør derefter et tyndt lag Sopolish Easy Peel. Det er ikke nødvendigt at hærde dette dage, du kan blot lade det tørre i 30 sek. Fortsæt ved at påføre den ønskede farve og slut af med en Sopolish Shine, Shimmer eller Matt topcoat. Resultatet? Et overraskende naturligt look. 
 

Hvordan fjerner man produktet? 

Med hjælp fra en Polish Corrector Pen og en Cuticle Cleaner kan du blot "pille" lakken af. Det vigtigste ved denne Sopolish Easy Peel metode er, at dine egne negle ikke tager skade - om så det er til hjemmebrug eller i salonen.
 

Hvem er denne Sopolish Easy Peel mest velegnet til? 

Denne effektive salonbehandling er kun anvendelig til hænderne. Vælg altid Sopolish Easy Soak hvis du ønsker en holdbar Sopolish på fødderne. Fordelen ved Sopolish Easy Peel er, at din kunde nu har valget mellem at få fjernet hendes Sopolish derhjemme eller i salonen. Aftagning i salonen tager kun et par minutter, og så er du klar til at påføre en ny farve på neglene. 

 

Hvilken er din foretrukne? Del dine #sopolish på Instagram. @pronails_hqTilbage til oversigt