ProNails Denmark

Premium Brushes

PREMIUM PENSLER

PREMIUM PENSLER

Som professionel negletekniker med kreative evner, er det ikke nok at besidde talent, passion og viden. Det hele starter med de rigtige redskaber.

16 IKONISKE PENSLER

Gør det muligt for dig at kombonere den smukkeste nail art, som var det musik. Denne række vil forsyne dig med alle de pensler, som du ville få brug for, om så du vil lægge den mest perfekt gel eller skabe det smukkest og mest detaljerede nail art design. 

 

 

 

Ikke bare almindelige pensler

DESIGN

Disse ultra sorte, fine pensler er med deres unikke, high-end spidser værd at holde fast i. Takket være den klassiske stil, vil dit arbejdsbord se smukt og stilet ud. 

INNOVATION

Vi har skabt en unik clip-on hætte, der beskytter ProNails Premium-penslerne. Den puttes hen over penslens hår, for at beskytte dem, uden at der er nogen kontakt mellem hætten og hårene. Hver pensel fåes med en praktisk metalspids til at korrigere med, og som vil forhindre penslen i at rulle ned fra din arbejdsbord. 

ALLERGIFRI

Mange negleteknikere er allergiske over for nikkel. Men ingen grund til bekymringer med ProNails Preminum-penslerne! Røret (det stykke metal, der holder på hårene) at lavet af højkvalitets kobber. 

HOLDBARHED

Penslerne er lavet af polypropylene. Vi bruger også dette holdbare materiale til vores ProNaisl Gel-krukker, så de ikke bliver slidt op. Så vink farvel til ridser, pletter og ødelagte greb. 

ERGONOMI

Designet er testet grundigt blandt professionelle negleteknikere for at sikre, at penslerne har den helt rigtige form, er super nemme at benytte, føles rigtige at holde ved samt er pefekt afbalancerede. 

Se alle penslerne

What's your lucky number?

Boost din kreativitet og lad disse pensler inspirere dig til at skabe utallige nye unikke neglekreationer!

Vi er så nysgerrige på, hvilke resultater du vil opnå med de unikke pensler. Del dine neglekreationer online ved at benytte hastagget! #MyPNBrush #ProNails #NailArtist