ProNails Denmark

Enigma Collection

Enigma collection

Mysteriet er alle vegne. I dit favorit TV-show, på den røde løber og.... på dine negle. Prada blev inpireret af The Adams familien, hvorimod Dries Van Noten og Givenchy vandrede rundt på de smukke blomsterenge. Det er en mørk tid, og vi lader vores spiritualitet løbe løbsk med os. Månens cyklus og dit stjernetegns karaktertræk difinerer ikke blot, hvem du er, de afgør også dit look. 

Hvorfor vente til Halloween? Find dit mystiske sande jeg frem, klæd dig selv i et gådefuldt outfit og bevæg dig ud i nye omgivelser. Den nye Enigma kollektion byder på forskellige farver, der afspejler natten og fuldender din nye personlighed. Der er ingen grænser i denne mystiske verden fyldt med drømme. 

Stargazer

Stargazer

Stargazer er ligeså uendelige og uforudsigelse som en krystalkugle. Kig dybt ind i din fremtid med denne sorte nuance fyldt med glimmer.  

Lunar Twilight

Lunar Twilight

Som det ses i Dries Van Notens efterårskollektion, er denne bløde lilla det perfekte lærred til vandfarvede blomsterprint. Kombineret med mørke farver fra vores Enigma kollektion, skaber Lunar Twillight en elegant kontrast på dine negle. 

Midnight Charm

Midnight Charm

Slip din indre troldkvinde løs, når klokken rammer midnat med vores Midnight Charm. En midnatsblå så mørk som nattehimlen, med en forunderlige glans.  

Red Moon rising

Red Moon rising

Mørk, men ikke skræmmende. Charmerende, men ikke uskyldig. Red Moon Rising er indbegrebet af moderne hekseri. En ubarmhjertig rød, der kan fortrylle enhver. 

Magnetic Mystery

Magnetic Mystery

Intet er som det plejer. Denne lilla undertone, Magnetic Mystery er alt andet en forudsigelig. Der er en smule #magneticmystery i os alle sammen. Tør du tage chancen?

She Wolf

She Wolf

Når natten falder på og månen viser sig, kan du høre hylen fra #shewolf. Gennemfør dit sande jeg med denne varme taupe. Det bliver en uforglemmelig halloween. 

Enigma Farve Kollketioner


Få inspiration


Glitter Powder, Shadow Cat-eye Gels, Nail folie, Spider Gels, Marble Moons, Aquarelle Effect Kit - Med alle disse produkter, kan du skabe de sejeste looks kombineret med de forskellige Enigma farver.