ProNails Denmark

Geltechnieken Workshops

Gellakteknik kursus

Spar penge og tid ved at arbejde endnu mere effektivt. Under disse workshops lærer  vi dig alt  hvad der er at vide om hvordan man påfører gelé endnu hurtigere og endnu bedre. Spild ikke tiden  med at file, lær de nyeste teknikker. Du kan også lære hvordan man laver det mest naturlige look inde for gelénegle, som er det tyndeste men stærkeste resultat du nogensinde har set. Og de holder!

HVOR OG HVORNÅR?

FILTER
CLOSE

Bliv en endnu bedre negletekniker end du allerede er!


I vores branche er du nød til at være den bedste. Den bedste negletekniker, en ekspert når det kommer til nail-art og selvfølgelig behøver du at arbejde med top produkter I upåklagelig kvalitet. For at fortsat forbedre dine teknikker kan du følge en af vores mange geléteknik workshops hos ProNails. Du kan roligt regne med, at du vil lære de bedste tips og tricks du straks kan indføre I din salon. Bedre, hurtigere og stærkere!

 

ULTRA NATURLIGE NEGLE: SUPER TYNDE GELÉNEGLE MED ET NATURLIGT UDSEENDE


Lige siden baby boomer negle blev en trend ved vi med sikkerhed: perfekte naturlige negle er hottere end nogensinde! For at opnå denne perfekte effekt kan du lige så godt arbejde med gelé. En smuk blød farve, den perfekte form, glansfulde og stilet. Det som dog er mindre populært er c-kurven i midten af neglen som styrker stresspunktet, det får neglen til at se tykkere ud end den i virkeligheden er.

 

ProNails er fuldstændig enig. Vi har arbejdet hårdt på at udvikle et produkt og en teknik som tillader dig at kreere ultra tynde negle, som ser naturlige ud, uden at miste styrken. En stærk gelé påført af en rigtig professionel, vil give dine kunder negle hun altid har drømt om!

 

FILING & FILETEKNIK: SPAR TID OG TJEN PENGE!


Som negletekniker ved du, det at lave et sæt negle er kun det halve arbejde. Den anden halvdel er, at korrekt fjerne den gamle gelé og at få dem i perfekt form. Du er nød til at starte med det perfekte grundlag!

 

Måske har du aldrig lært at bruge en filemaskine. Eller måske filer du stadig meget i hånden dog kunne du faktisk spare en masse tid, ved at bruge en filemaskine. Under denne workshop vil vi lære hvornår du skal bruge de forskellige værktøjer og hvordan, så det bliver helt perfekt! Dine kunder har intet at frygte: efter denne workshop ved du præcis hvad du laver!

 

Vores gelé teknik workshop er det perfekte supplement til din professionelle karriere!