ProNails Denmark

Glow Collection

GLOW

The Glow Collection

Hop med på ProNails' Beautystar Galactica og rejs til et uendeligt hyperspace af livlige farver og utrolige metallics. Lad din krop lyse fra top til tå og dyp dine finderspidser i en af vores elektrificerende neon-tonede nuancer. Nu kan du få lov til at slippe din fantasi løs og være lidt ekstra. Er du en GLOW-getter?

EXTRAGALACTIC

EXTRAGALACTIC

Denne metalliske blå er til dig, der tør at skille dig en ud. Lad dig blive forført af lyset og rejs ud i det glitrende univers af smukke blå partikler. 

PURPLE HAZE

PURPLE HAZE

Purple Haze and glitter for dayz. Denne mørke metalliske nuance sender dig tilbage til de legendariske retrofester under de blinkende blå-lilla neonskilte. 

YOU GLOW GIRL

YOU GLOW GIRL

Denne iøjenfaldende, hotte pink er uden tvivl GLOW-familiens rebel. Med sin blændende neon-glød er denne nuance det ultimative valg til alle jer GLOW-GETTERS derude! 

DRAGON FRUIT SPACESUIT

DRAGON FRUIT SPACESUIT

Tag dit lycra-bodysuit på sammen med knæhøje sokker og gør dig klar til at fyre den af på dansegulvet med dit girl-squad. Denne lyse fuchsia vil sende din tanker til det ydre rum, mens du danser natten lang. 

WILD AT HEART

WILD AT HEART

Guys, bag enhver succesfuld mand, står der en modig og stærk kvinde med en endnu stærkere manicure. Tillad hende at styre rattet, og hun vil føre dig til en galakse af ægte kærlighed og lidenskab. Mod det uendelige univers!

LET’S GO FLAMINGO

LET’S GO FLAMINGO

Denne pink minder om de fantastiske skøjteløbskjoler fyldt med skinnende rhinsten. Denne farve vil få dig til at danse natten væk - i sand 'like a maniac'-stik. 

Glow Farvekollektioner


Få inspiration


Glas-Gels, Cat-eye Gels, 3D Gel Paint, Intergalactic negledekorationer, rhinsten, folier, neon powder, med alle disse produkter kan du skabe de mest fantastiske fremtidsagtige negle-styles i kombination med de forskellige Glow farver.