ProNails Denmark

The Good Life Collection

The Good Life
The Good Life

The Good Life

En ny form for minimalisme er opstået. Den slags, der kun skaber plads til det mest nødvendige. Det er på tide, at ingorere alt støj omkring dig og forene dig selv med det, der virkeligt gør dig glad. 

Flawlessly Fresh

Flawlessly Fresh

Når du føler, at tiden går så stærkt, at dine tanker ikke kan følge med så husk at tage en pause, træk vejret og nyd en stille morgen. Denne lyse, peachy nude farve passer bedst med intet andet end nyvasket sengetøj. 

Off The Grid

Off The Grid

“JOMO” (Joy of Missing Out) lærer os at stoppe op og slappe af. Log af de sociale medier og nyd stilheden. Eller tag på udflugt til isolerede grønne natursteder, hvor du kan give dig selv lov til at go Off The Grid. Nyd de grønne landskaber og foren dig med naturen. 

Feel real

Feel real

Denne intense, jordagtige røde farve er et bevis på at elegance og enkelhed går hånd i hånd. Mærk dig selv og lev i nuet. Nyd alt det, der går i din retning. Vær dig selv og Feel Real!

Emmanuelle Naturelle

Emanuelle Naturelle

Naturlige farver er et tilbagevendende tema på denne sæsons runways. Sandsynligvis fordi at disse bløde nuancer er nøglen til simpel elegance. Stony nude? Den nye beige? Hvad end du kalder denne fantastiske nuance, så lad det være din go-to på en farverig sommerdag. 

Little Blings

Little Blings

Man siger, at det handler om at sætte pris på de små ting i livet. Men enhver kvinde ved, at "little blings" også spiller en stor rolle. Denne sofistikerede pink nuance med glimmer vil fange den tidlige morgensol og lysne din dag op. 

I've got your back

I've got your back

En endeløs sommeraften med dine venner er nok til at fornye din energi. Denne dybe mauve farve vil være din trofaste følgesvend til flere timers hygge mens solen går ned. Grav tæerne ned i sandet og lyt til de facinerende lyde fra havet. 

Sæt pris på de små ting i livet


De første solskinsstråler lyser ind gennem vinduet, lyden af en sommerbrise fløjter gennem træerne, duften af friskplukkede blomster fra haven. Kig op, smil og nyd det gode liv. 

Få inspiration


Omgiv dig selv med gode materialer og enkle, sofistikerede farver. Vælg skønhedsritualer, der gør dit liv mere simpelt og gør dig glad.