ProNails Denmark

Konverteringskursus

0,00 kr.
excl MOMS

Oplev ProNails produkterne 


Ligegyldigt hvor godt vi dokumenterer teknikkerne og forklare om brugen af diverse produkter i vores brochure, kan vi aldrig give dig følelsen af hvordan det er at arbejde med vores produkter. Derfor vil vi gerne invitere dig til et konverteringskursus!  Hvordan kan du vide om du virkelig kan lide noget, uden at have prøvet det?

 

Under denne workshop kan du prøve alt selv. Du kan teste alle forskellige slags geléer. På den måde vil du opdage hvilken der passer bedst til din teknik, da det er meget forskelligt fra tekniker til tekniker. Måske søger du efter noget der ligner et produkt du har brugt før, eller måske føler du at det er tid til at opdage noget nyt. Du kan stille alle de spørgsmål du end måtte have, så vi kan hjælpe dig på vej.

Det er dog ikke kun vores gelé udvalg som vil imponere dig! Du vil også blive forbløffet over alle de smukke farver du finder hos ProNails! Uanset om du har brug for neglelak, semi-permanent neglelak eller gelé, finder du altid en bred vifte af farver. Og glem ikke at tjekke de muligheder som ProNails skaber inden for markedsføring og salondesign. Lad os gøre din negleklinik til en ægte og unik perle!

 

Praktisk info


  • Konverterings kurset er for alle uddannede negleteknikere (med et certifikat) på udkig efter flere oplysninger om ProNails produkter. Træningen forklarer alt om de forskellige typer gelé, men der er også plads til nogle mere generelle spørgsmål.
  • Antallet af kursister til hver undervisning er begrænset, så der er tid nok til at spørge om alt det du har på hjertet til vores professionelle underviser. Hvis du er mere til en en-til-en undervisning, kan du måske overveje vores kursus: Workshop efter behov.
  •  Du arbejder på en Nail Trainer (plastic hånd), så du behøver ikke have en model med. Alle produkter du ønsker at teste udleveres på kurset gratis.
  • Hvis du vil, kan du medbringe dine egne ikke-ProNails produkter, så vi kan give dig endnu bedre råd. Hvis du ikke har behov for det, skal vi uanset nok finde noget som passer til dig alligevel!

 

Tilmeld dig nu, for at sikre dig en plads!

 

Praktisk Information

Trænings Centre: 
Henvender sig til?: 
Dig som er interesseret i at prøve ProNails Produkter
Tidspunkt: 
Efter aftale
Brug for Model?: 
Nej
Pris: 
0,00 kr.
Incl. MOMS

Ønsker du mere information om denne workshop?

Så kontakt os endelig via e-mail eller Tlf og vi vil besvare alle dine spørgsmål.