ProNails Denmark

Formation de Reconversion

Konverteringskursus

At beslutte sig for at arbejde med ProNails er at vælge top kvalitets produkter og at stole på et firma som tror på dig 100%. Vi hjælper dig med at vælge alle de produkter som passer til dine fortrukne teknikker og vi giver dig den nødvendige knowhow når det kommer til din salon. Kom og mød os og bliv overbevist! 

HVOR OG HVORNÅR?

FILTER
CLOSE

Er du nysgering på hvad ProNails har at tilbyde? Det kan vi godt forstå!

Trænings Centre: 
ProNails Akademi København
0,00 kr.
Incl. MOMS

OPDAG PRONAILS OG BLIV OVERBEVIST!


Du tog en uddannelse en gang og nu sidder du fast i de produkter du startede op med. Eller du har ikke rigtig et mærke du holder dig til og du bruger lidt fra forskellige mærker men mener det er tid til at finde det mærke du vil elske. Måske savner du støtte fra dit nuværende mærke eller måske vil du bare gerne forbedre dig og lære nye teknikker, men de giver dig ikke nok input ...

 

Bare rolig: ProNails er her for dig!

 

FØLG EN Konverterings Kursus


Vores konverteringskursus har et interessant formål: vi sigter efter at introducere dig for vores professionelle produkt sortiment. I løbet af denne workshop kan du teste alle produkterne og lære mere om kompositionen af hvert produkt samt hvordan du bruger dem. Vores eksperter ved alt der er at vide om vores materialer og der er der for at servicere dig.

 

Ikke to ProNails geléer er ens. Nogle negleteknikere foretrækker at arbejde langsommere og har derfor brug for en gelé med tykkere viskositet. Andre teknikere arbejder hurtigere men kan lide at skulpturerer neglene og afslutte med at file så en gelé med tynd til medium viskositet er ideel til dem. Måske foretrækker du at bruge forskellige geléer som base, bygge og finish, måske er du til alt-i-en gelé? Bare spørg løs, vi vil elske at hjælpe dig!

 

Vi kan også give dig personlig rådgivning! ProNails vil hellere end gerne lave en personlig en til en workshop til dig. På den måde har du mulighed for at stille specifikke spørgsmål. Hvis du fortæller os hvad du arbejder med nu, hvad du kan lide og hvad du ikke kan lide ved produkterne vil vi kunne anbefale de produkter som opfylder dine behov. Medbring blot dine materialer og vi finder sammen en løsning som passer til dig.

 

PRONAILS HJÆLPER DIG PÅ VEJ 


Udover at kreere et sortiment af virkelig innovative produkter i trendfarverne, er ProNails mere end et firma som bare producere produkter. Vi er kommet frem til en yders attraktiv marketingsstrategi til vores neglesaloner, noget du også kan få glæde af. Vi arrangerer jævnligt events og workshops for at holde dig opdateret inde for de nyeste trends, tendenser. Ønsker du din salon i rampelyset og bruge vores knowhow for at opnå netop det!

 

Bare kom og mød os og find ud af hvad vi kan gøre for dig!