ProNails Denmark

Pedicure Workshop

Kosmetisk Pedicure kursus

En kosmetisk pedicure er ikke bare en simpel behandling. Dette er kundens tid til at være 100 % i centrum og drømme sig væk fra en hård hverdag. Og resultatet? Glade fødder og smukke tånegle! Tilfredse kunder? Uden tvivl! Find ud af  hvordan du giver dine kunder den ultimative forkælelese under en pedicure behandling.

HVOR OG HVORNÅR?

FILTER
CLOSE

VIDSTE DU DET?


Vidste du at dine fødder bærer os 185 000 km i løbet af et helt liv? Det er en gigantisk distance! Trods det maser vi dem ned I sko hele dagen og glemmer alt om dem… heldigvis ved din negletekniker hvad du skal gøre ved det.

 

PAS PÅ DINE FØDDER!


ProNails Foot Care serien er udviklet videnskabeligt til at hjælpe dine fødder og give dem den pleje de fortjener. Under Pedicure Workshoppen lærer du alt om produkterne i dette sortiment og hvordan du bruger dem. Du vil se de mest almindelige neglesygdomme, så du kan hjælpe dine kunder når det er nødvendigt. Vi viser dig de aktive ingredienser i alle Foot Care produkterne, så du ved hvad de kan gøre og hvor de kan hjælpe.

Herefter starter du din praktiske træning. Du vil lære teknikkerne til en grundlæggende samt en luksus kosmetisk pedicure. En frisk sjov farve på tåneglene er den perfekte afslutning! Vi kan gøre det ved hjælp af neglelak, Sopolish og gelé, naturligvis i de mest smukke og top trendy farver du kan forestille dig!

 

EN KOSMETISK PEDICURE, VIRKELIG EN ANTI STRESS BEHANDLING


En pedicure adskiller sig fra en manicure idet den giver dine kunder mulighed for at glemme alt og drømme væk. Takket være Eukalyptus duften i Foot Care serien kan dine kunder bare læne sig tilbage og slappe af. De vil mærke følelsen af din behandling i dagevis takket være de blødgørende ingredienser i produkterne. En pedicure føles forfriskende og afslappende på samme tid!

 

HVORFOR SKAL DU TILBYDE EN KOSMETISK PEDICURE?


At tilbyde en kosmetisk pedicure i din salon er altid en god idé. Kunderne ser dette som en lille ekstra en belønning for dem selv som de bare elsker. I løbet af forår og sommer vil denne behandling være meget populær, da kvinder går i åbne sko og sandaler og når de skal på ferie, er det nærmest selvskrevet inden afrejse. Hvad kunne være smukkere end en velplejet fod med farvestrålende tånegle på dine feriebilleder? Det er en perfekt måde at møde nye kunder på. Tid til at få dit SOS Pedicure Certifikat og introducere din nye behandling til dine kunder!

 

Reserver din plads ved at tilmelde dig nu!