ProNails Denmark

Workshop Mancure

Manicure Kursus

En manicure er tidsløs fordi resultatet altid er simpelt men dejligt tilfredsstillende: et smukt og nydeligt resultat hver gang. Det naturlige look er kommet for at blive og det forsvinder nok aldrig. Negle filet i perfekt form, afslappende håndmassage og fejlfri lakerede negle - det virker simpelt, men det handler om de små detaljer!  Find ud af den bedste håndpleje til dine kunder! 

HVOR OG HVORNÅR?

FILTER
CLOSE
Trænings Centre: 
ProNails Akademi København
999,00 kr.
Incl. MOMS

DEN PERFEKTE MANICURE ER HOT!


Den basale men perfekte manicure er ved at gøre sin comeback! En korrekt udført manicure er basen for smukke hænder og velformede negle, men kunderne ser det også som en mulighed for selvforkælelse. Velplejede hænder og negle prioriteres mere og mere. Det skal være simpelt men stilet- et must for alle dine kunder!

 

HVORDAN UDFØRER MAN DEN PERFEKTE MANICURE? 


 Under din undervisning da du startede som kosmetolog eller negletekniker, lærte du med garanti at udføre en rigtig spa manicure. Men hvordan var det nu man gjorde? Hvordan giver man en lækker håndmassage? Kan du stadig huske det? Eller måske er du bare helt ny i branchen og vil godt vide hvordan du udfører den skønneste manicure?

Det her er den perfekte workshop til dig!

 

Hvorfor skal lære at udføre en manicure?


Den traditionelle manicure er bestemt kommet tilbage på mode. I 90érne ville alle have gelé det var nyt og man kunne forstærke sine negle, et sandt mirakel den gang! Nu er hånd og negleplejeprodukter blevet væsentligt forbedret, så det er rent faktisk muligt at få sine egne negle til at bliver stærke og sunde. Derfor går flere og flere tilbage til det naturlige look. Nu ser vi at trenden inde for kunstige negle, skal følge det naturlige look. De tykke gelénegle er yt, mens semipermanente lakker er blevet rasende populære, fordi vi godt vil skifte ofte farve uden for længe tørretid og vores naturlige negle må ikke tage skade i processen.

 

Men det mest naturlige look af dem alle, er stadig en basal manicure. Et øjebliks forkælelse af hænder og negle som kan afsluttes med en naturlig eller en semipermanent lakering i en smuk trendfarve. Et must for alle fashionister som elsker at outfit negle passer sammen!

 

EN MANICURE ER DEN PERFEKTE TILLÆGSBEHADLING TIL DIN SALON 


Uanset om du har en negle, frisør eller skønhedssalon, er en manicure altid en interessant behandling at tilbyde i sin forretning, kunderne som benytter sig af denne type behandling vil også gerne gøre lidt ekstra der hjemme, hvilket vil give mærkbare og ikke mindst holdbare resultater. Alle vil lægge mærke til deres smukke velplejede hænder og negle!