ProNails Denmark

MASTER DROP Technik

På denne MASTER DROP® Teknik Workshop lærer du alt om denne nye innovative teknik. Med de revolutionerende MASTER LED / UV geléer arbejder du direkte fra flasken, for at skabe de tyndeste og mest naturlige gelé negle, på den halve tid.

 

 

HVOR OG HVORNÅR?

FILTER
CLOSE

THINNER, FASTER, MASTER WORKSHOP


Som en erfaren negletekniker med en fyldt kalender, er det afgørende for dig at kunne spare tid. Hvert minut tæller når du er i servicebranchen og jo kortere behandlingstid, jo lykkeligere vil både du og dine kunder være. De nye ProNails 3 I 1 MASTER & ONE BYGGE LED/UV geléer er udviklet specielt for at reducere behandlingstiden, uden at gå på kompromis med kvalitet og slutresultat.

 

For at bruge de nye MASTER LED / UV geléer til deres fulde potentiale, tilbyder ProNails workshop in helt GRATIS: MASTER DROP® Teknik Workshop.

 

På denne MASTER DROP® Teknik Workshop lærer du alt om denne nye innovative teknik. Med de revolutionerende MASTER LED / UV geléer arbejder du direkte fra flasken, for at skabe de tyndeste og mest naturlige gelé negle, på den halve tid. ProNails sælger kun MASTER LED / UV geléerne til neglestylister, som har gennemført MASTER DROP @ Teknik Workshoppen.

 

Workshop Program:


  • Lær om fordelene ved MASTER DROP® Teknikken
  • Lær den rigtige måde at anvende MASTER LED / UV geléen for at spare tid
  • Lær hvordan man laver naturlige gelé negle med MASTER DROP® teknikken
  • Modtag dit certifikat og giv din virksomhed et løft

 

Øvelse gør mester! Og kontinuerlig uddannelse er afgørende for din fremtidige vækst som professionel neglestylist. Så tilmeld dig vores MASTER DROP® Teknik Workshop med det samme.