ProNails Denmark

Master Gel

Lær at blive Master

Lær at blive Master

Den tidsbesparende løsning du har ventet på


Som en erfaren negletekniker med en fyldt kalender, er det afgørende for dig at kunne spare tid. Hvert minut tæller når du er i servicebranchen og jo kortere din behandlingstid er, jo lykkeligere vil både du og dine kunder være.

De nye ProNails 3 I 1 BUILDING GELS er udviklet specielt for at reducere behandlingstiden, uden at gå på kompromis med kvalitet og slutresultat: TYNDE, STÆRKE NEGLE!

DE ELSKER THE MASTER


 

Iris

Eya

May Helena

HVAD ER SÅ SPECIELT VED THE MASTER?ProNails Master gelé er en lav viskositet 3 I 1 LED / UV GELÉ i en flaske! 

Denne utroligt stærke 3 I 1 BYGGE GELÉ giver en meget stærk vedhæftning til den naturlige negl og har en imponerende glans efter hærdning.
Den kan påføres meget tyndt for at skabe et ultra naturligt look og er også velegnet til forlængelser på skabeloner (på normale til stærke negle)

Tidsbesparelse på op til 30 minutter kan opnås ved hjælp af PRONAILS MASTER DRÅBE ® TEKNIKKEN uden filing efter hærdning (Master Dråbe Teknikken bliver du undervist i på workshoppen). Denne gelé er ekstremt selvnivellerende og kun egnet til erfarne negleteknikere. Den påføres med penslen inde i flasken på fire fingre og hærder i 60 sekunder i THE LIGHT uden filing.

Master geléen kommer i fire farver: CLEAR, MILY PINK, NUDE, FRENCH WHITE

Transparant Look

Transparant look

 • Master Clear: Transparant
 • Meget stærk negle vedhæftning
 • Imponerende glans efter hærdning
 • Tidsbesparende op til 30 min. pr. kunde
   

Milky Pink Look

 • Master Milky Pink: milky pink naturligt look
 • Camouflere neglepladen 
 • Imponerende glans efter hærdning
 • Tidsbesparende op til 30 min. pr. kunde

Nude Look

 • Master Nude: Nude naturligt look 
 • Camouflere neglepladen
 • Imponerende glans efter hærdning
 • Tidsbesparende op til 30 min. pr. kunde
   

FRANSK MANICURE LOOK

 • Master French White
 • Et naturlig Fransk look
 • Imponerende glans efter hærdning
 • Tidsbesparende op til 30 min. pr. kunde
   

Deltag i kurset og bliv en master på bare 3 timerFor at mestre disse 4 MASTER produkter er det nødvendigt at følge The Master Dråbe Teknik Ⓡ kurset.   

HVORFOR SKAL DU DELTAGE I KURSET?

Anvendelsen af Master Gels er en meget anderledes teknik end du er vant til. For at mestre denne teknik perfekt anbefaler vi stærkt at deltage i kurset. I løbet af denne 3 timers lektion lærer du at arbejde tyndere og hurtigere grundet vores nye ProNails MASTER DRÅBE Ⓡ TEKNIK. Lær fordelen ved 4-fingerhærdning og reducer produktspild takket være den integrerede pensel. Kurset er til erfarne neglestylister og er GRATIS så tilmeld dig allerede i dag!

Vi ønsker at se dig vokse og dygtiggøre dig, derfor tilbyder vi dette kursus helt GRATIS.

Master base lag

Master dråbe teknikken Ⓡ

Farve oven på the Master

DU ER THE ONEEndnu ikke klar til at give dig i kast med The Master gels? Bare rolig, vi har udviklet samme kvalitet som Master gels, bare i en KRUKKE "THE ONE".

ProNails ONE LED / UV Hård Building Gel er virkelig ONE-OF-A-KIND! Denne utrolig stærke 3-i-1 building gel med medium viskositet giver en meget stærk vedhæftning til den naturlige negl og giver en upåklagelig glans efter hærdning. Den egner sig også til forlængelser på skabelon (på normale til stærke negle.) Opnå rekordbesparelser ved hjælp af ProNails ONE DROP® applikationsteknikken med firefingers hærdning i 60 sek. i THE LIGHT uden at skulle file efterfølgende. Du sparer op til 20 minutter pr. kunde.

Deltag i “the one” kurset på bare 3 timer


Foretrækker du at fastholde din teknik med en pensel og en krukke? Så skal du vælge The One Teknik Kurset. På dette kursus lærer du at reducere din behandlingstid med den nye EN DRÅBE Teknik. Workshoppen er til den erfarne neglestylist og koster kun 899,- inkl. moms samt en GRATIS Clear THE ONE gel medfølger til en værdi af 499,-

Vi ønsker at se dig vokse og dygtiggøre dig, derfor denne fantastiske introduktionspris!

MIN 3 I 1 GELS

One DropⓇ Technique

ONE DROP TEKNIKⓇ

Colour after The One

FARVE OVEN PÅ THE ONE

KUN TILGÆNGELIG FOR MASTER STYLISTER


Efter at have gennemført Master Kurset får du adgang til vores e-læringsplatform. Du vil modtage en kode, når du har gennemført Master Kurset. Med denne kode får du adgang til købe Master i butikken og på webshoppen, og den giver dig også adgang til vores nye e-læringsplatform, hvor du finder 5 e-lærings film.