ProNails Denmark

ProNails Nail Art Workshops

Nail Art Kursus

Du lærer alt om flot designet nail art i disse workshops! Pronails er altid på udkig efter de nyeste trends og tilbyder forskellige workshops hvor vi viser og lærer dig de nyeste trends inden for nail art. Er du er til marmorering, one stroke eller fading teknik? Du vælger selv. Eller vælg dem alle! Find din inspiration her! 

HVOR OG HVORNÅR?

FILTER
CLOSE

FORVANDEL NEGLENE TIL KUNSTVÆRKER MED NAIL ART!


Nail-art er blevet en rigtig kunstform de sidste par år. Det er ikke længere bare at pladser en lille sticker og så var det, det. Forventningerne er høje, men du kan sagtens imødekomme disse forventninger. Tilmeld dig vores nail-art workshops!

 

GØR DET ENKELT: BASIS NAIL ART


Det første du kommer i tanke om når du tænker på nail-art er selvfølgelig stickers. Nail stickers er en del af vore nye kollektioner hver sæson. Vi har både enkle udskåret stickers, men også dem på et ark du selv kan klippe ud i den form og størrelse du ønsker. Kunne du tænke dig at afslutte en Fransk manicure med en lille sticker? Ingen problem! Mulighederne er uendelige, det eneste du behøver, er din egen kreativitet! 

 

NAIL ART UDEN STICKERS ER OGSÅ EN MULIGHED!


Du har allerede al det værktøj du behøver, for at kreere smuk nail-art i dine skuffer, men mangler du ideer til hvordan du skal bruge det? Vidste du at du kan skabe de mest vidunderlige juveler på neglene bare ved at bruge en dråbe gelé, lidt folie og glitter? elsker dine kunder et sofistikeret look? Så skal du helt sikkert lære at lave et smukt blonde eller baroque mønster. Og hvad syntes du om slangeprint? Den ultimative mulighed for at lave de smukkeste designs, er selvfølgelig brudenegle! Lær hvordan du kan få bruden til at føle sig endnu mere speciel på den store dag ved brug af douchet farver, smukke fading mønstre og glittersten, på vore brudenegle workshop.

 

HVILKET NAIL-ART KURSUS SKAL JEG VÆLGE?


Ved du ikke hvilke nail-art workshops du skal vælge? Det forstår vi virkelig godt! ProNails organisere en bred vifte af nail-art workshops fordelt over hele året. Du kan altid finde noget som passer til dit niveau uanset om du er nybegynder eller avanceret negletekniker. På alle workshops lære du hvordan du kreere et komplet design ved brug af de rigtige materialer. Altid moderigtige designs og altid udført til perfektion selvfølgelig. Udfordre dig selv, og giv dine kunder den smule ekstra. 

 

Hvor vil du gerne starte? Send os dine informationer og vi vil fortælle dig om alle mulighederne.