ProNails Denmark

Nail it on Instagram

NAIL IT PÅ INSTAGRAM

FÅ VORES 10 BEDSTE TIPS TIL AT BOOSTE DIN SALON OG NAIL IT PÅ INSTAGRAM


Som negletekniker, kan du altid regne med ProNails til at hjælpe og guide dig. Ikke kun med den tekniske del, #ViHjælperDig også med marketing. 

Du styrer måske dine egne sociale medier. Nogle gange er det ikke så let. Derfor vil vi hellere end gerne give dig mere SoMe power, så du kan booste din #BoomingBusiness.

Facebook og Instagram er gode platforme til at promovere din salon, introducere en ny behandling, tiltrække nye kunder og meget mere. På samme tid kan sociale medier være ret komplicerede og tidskrævende. Hvis du selv administrerer dine sociale medier, går du måske og tænker over disse spørgsmål: 

  • Hvordan laver jeg opslag, der skiller sig ud? 
  • Hvordan giver jeg min profil personlighed? 
  • Hvordan forbliver jeg opfindsom og kreativ? 
  • Hvordan kan jeg få Instagram til at virke for mig? 

Læs vores tips, der kan hjælpe dig med at organisere din instagram og booste din forretning. 


TIP nummer 1 | #instanegle #negleinspo #nailsoftheday 

Dine kunder vil gerne se, hvad du kan tilbyde som negletekniker, så hver manicure er en god mulighed for at vise dit talent. Glem ikke at tage et par flotte billeder af din kundes negle inden de smutter. Så kan du vælge mellem de forskellige billeder og vise dem frem på din Instagram.

TIP nummer 2 | #Naturligtlys

Brug naturlige lys på din billeder fra fx et vindue eller lyset udefra. Dette får farverne til at skinne igennem og se mest naturlige ud.

TIP nummer 3 | #intetFilter

Det er et absoult no-go at bruge for meget filter. Få dit billede til at se så naturligt ud som muligt. Rediger med forskelligt lys og kontraster men lad alt andet forblive naturligt. På den måde, kan dine kunder få en idé om, hvordan de forskellige farver viser sig på neglene og dermed ingen falske forhåbninger. 

Original colour

After applying a filter

Original collection image

After applying a filter

TIP nummer 4 | #Instavenlig

Brug "instavenlige" elementer og baggrunde til dine billeder. Giv dine hænder og negle den bedste udstråling! Brug levende baggrunde, der fremhæver neglene. Fx en pæn bluse eller din kundes taske. Eller brug et ProNails magasin eller en naturlig baggrund som træ eller marmor. Få din kunde til at holde om noget for en naturlig position: en plante, et ProNails produkt eller en kop kaffe. Vær kreativ! Find inspiration i de ting, du elsker og gør billedet personligt! 

TIP nummer 5 | #Instastories

Stories er blevet vildt populære. For nogle er det, det første og eneste man tjekker på Instagram. Stories lader dig vise mere af din salon og forretning. De er perfekte til at vise events frem, men de kan også give et indblik behind the scenes, og viser livet, som det er. Prøv at fortæl en historie via dine stories ved fx at vise en behandling fra start til slut!

Glem ikke at gemme dine bedste stories på din profil og organisere dem i kategorier. Ellers forsvinder dine stories nemlig efter 24 timer!

  

TIP nummer 6 | #LinkiBIO

Vær sikker på at din profil (eller bio) altid indeholder de mest nødvendige og seneste informationer, din kunde skal bruge for at kontakte dig. Vis altid et link til din hjemmeside, tilføj de behandlinger du kan tilbyde, hvordan de kan bestille en tid, osv. 

 

TIP nummer 7 | #SESSENEREINSTA

Planlæg dine opslag på forhånd! Instagram giver fordele til de sider, der viser mest aktivitet ved at placere dem højere oppe i ens feed. Men det kan være svært at finde tid til at lave gode opslag hver dag. Derfor er det en god idé at planlægge billeder og tekster til opslag på forhånd. På den måde er det ikke nødvendigt at være opfindsom hver dag. 

Der er mange værktøjer, der kan hjælpe dig med at organisere din Facebook og Instagram. Det giver dig også tid og overskud til at være kreativ, når der sker noget spændende i løbet af dagen. Men du behøver ikke at stresse over at lave opslag hver eneste dag. 

 

TIP nummer 8 | #Gørdetpersonligt 

Skab et personligt forhold til dine kunder og vær social online. Det hedder ikke SOCIALE medier for sjov. Du kan ikke forvente, at dine kunder reagerer på dine opslag, hvis du aldrig reagerer på deres opslag eller stories. Svar på alle beskeder du modtager og tak dine følgere, når de deler dit arbejde eller tagger dig. Prøv også at tagge dine kunder, hvis du poster et billede af dem eller deres hænder! 

Det er også en god idé at reposte billeder fra dine kunder, når de nævner dig i et opslag. Dette er den bedste reklame, du kan få fra dine kunder. 

Sidst med ikke mindst... vi har 2 tips mere, der vil hjælpe dig med at blive dronningen af Instagram!


 

TIP nummer 9 | #holddetægte

Alle kan kommentere på opslag - positivt og negativt. Hvis du får en negativ reaktion, så lad vær med at fjerne den. Kontakt i stedet din kunde i en privat besked for at gøre hende glad igen. Hvis I når frem til en løsning, kan du skrive en kommentar med den tilbudte løsning. Dette viser, at du tager dig af dine kunder. 

TIP NUMMER 10 | #SPØRGBARE

Vær ikke bange for at spørge os til råds. Har du et spørgsmål? Eller er du i tvivl om noget? Skriv til os.


Har du spørgsmål vedrørende vores Tech Talk? Så skriv til os!

Med disse Instagram-tips kan du med garanti få din forretning til at vokse.

Hos ProNails hjælper vi dig med at få succes og blive større.