ProNails Denmark

Next Level Collection

Next Level Collection
Next Level Collection

Next Level Collection

Tænk hvis man i fremtiden kan ændre farven på sin manicure ved blot at tænke på en ny farve. Imidlertid har vi hos ProNails skabt en fantastisk retro, dog fremtidsagtig legeplads fyldt med fantastiske, levende farver, der bringer dit look til the NEXT LEVEL. 

Starten af et nyt årti er den perfekte anledning til at tage et skridt ind i fremtiden. Derfor kan man i dette års sommer-kollektion opleve nogle virkeligt levende og vilde farver. 

Det kan være en udfodring af lave neon-farvede negle i professionel kvalitet. ProNails har nu taget udfordringen til the next level med denne kollektion, og har skabte nogle skønne farver, der både dækker perfekt, er stabile, som ikke fader ud og samtidig ikke indeholder giftstoffer. Alle farver fås i både gelé og semipermanent neglelak samt Longwear neglelak. 

Always On

Always On

Hvilken sluk-knap? Der er ingen tid til at snooze, når du nu kan vælge helt nye farver! Med denne laseragtige orange, er dine negle altid flotte og skarpe at se på. Farven giver totalt en følelse af at være røget direkte ind i fremtiden. Prøv den mens du kan!

Arcade Lemonade

Arcade Lemonade

Som trendsetter handler det om at have det sjovt samtidig med at tage en chance eller to. Hvis du fokuserer på at tabe, kan du ligeså godt smide håndklædet i ringen med det samme. Så kom i gang og giv den gas med denne helt fantastiske arcade pink!

Radio Attractive

Radio Attractive

Ring til din fremtids-eks og fortæl dem, at de kan finde en ny kærlighedsrobot. Som flirtende fashionista, kan det være kedeligt at sidde og vente på, at folk får stillet blikket over på dit stilede jeg. Påfør denne vilde farve med selvsikkerhed og du vil få alt den opmærksomhed, du ønsker. 

Surfing The Waves

Surfing The Waves

Føler du for den blå? Fedt! Blå er farven mellem grøn og violet, og den symboliserer selvitillid og intelligens. Om så du surfer på radiobølger eller bliver draget af solvinden, så bør du give dig selv at pryde dine negle med denne lyse blå farve. Så kan du med garanti twiste dit joystick i den helt rigtige retning og vinde hele spillet. 

Stuck in the Game

Stuck in the Game

Det er svært at lukke ned for spillet, når du er godt i gang. Selvom du laver reglerne, er der ingen styrke i universet, der er stærk nok til at stoppe dig fra at tage steppet videre. Med disse neon-røde negle, er du 100% klar til at gå videre til Next Level. 

Virtual Vibe

Virtual Vibe

Send bølger af radioaktiv elektromagnetisme ud med denne violette nuance. Du fortjener at stråle, og du ved det. Alle der når inden for din radius vil blive fanget af denne smukke farve, og det vil i den grad starte en fest. 

Next Level Farvekollektion


Få Inspiration


nail art next level
nail art next level
nail art next level
nail art next level