ProNails Denmark

Problemløsningskurser

Problemløsningskurser

Det vigtigste for en professionel negletekniker er hele tiden at forbedre sig selv samtidig med at ens forretning vokser. Flere og nye kunder er lig med flere og nye problemer. Hvilken tilstand er deres negle i? Har de før haft problemer med deres negle? Målet skal være, at alle dine kunder går fra din salon med perfekte negle. Vores nye løsningskurser giver dig svaret på alle problemer, som du møder på din vej som professional negletekniker. Samtidig vil kurserne booste dine evner til et helt nyt niveau. Vælg det ideelle kursus for dig og bliv mere og mere selvsikker i dit arbejde hver dag.

HVOR OG HVORNÅR?

FILTER
CLOSE

EN LØSNING TIL ETHVERT NEGLEPROBLEM!

Vi har talt med et stort antal negleteknikere og fundet ud af, at lige meget hvor meget erfaring man har, er det de samme problemer, der går igen, når det kommer til dine kunders negle. Netop derfor passer disse kurser perfekt til dig. De giver dig løsningen til de opgaver, der giver dig stress på arbejdet.

For en arbejdsgang uden bekymringer er det ikke nok at investere i de bedste produkter og sørge for god hygiejne i din salon. Det handler nemlig også om at lære de helt rigtige tekniker, så du kan ordne ethvert problem din kunde må have.