ProNails Denmark

ProNails utbildningar och nagelskola

ProNails Akademi

 


Vil du gøre din passion til dit arbejde?

Med ProNails Akademi har du mulighed for fortsat at vokse.


 

Er du på udkig efter et negletekniker kursus? Du vil selvfølgelig have det allerbedste. Uanset om du er på udkig efter et grundkursus eller en workshop for at forbedre en bestemt teknik, vil du gerne opnå perfektion. 

 

ProNails er helt enige. I vores træningscentre fordelt  forskellige steder i landet, kan du deltage i adskillige kurser og workshops. Vi samarbejder kun med undervisere som har masser af erfaring og som elsker at lære alt deres viden fra sig. Små undervisnings grupper sikrer at du altid får den hjælp du behøver. 

 

Hvornår får vil lov at møde dig?

 

 

 

 

VIL DU VIDE MERE OM VORES TRÆNINGS AKEDEMI?

DOWNLOAD BROCHUREN HER

 

VÆLG DIT KURSUS

 • ProNails Essentials

  Ønsker du at blive negletekniker, men har du ingen tidligere erfaring? Så er dette det perfekte kursus til dig. Du vil lære alt lige fra hvordan du laver den perfekte manicure til at skabe upåklagelige gelé negle. Filing, påføre farve eller lave en elegant fransk manicure. Du vil kunne gøre alle disse på ingen tid, når du har gennemført dette kursus.

 • MASTER DROP Technique

  På denne MASTER DROP® Teknik Workshop lærer du alt om denne nye innovative teknik. Med de revolutionerende MASTER LED / UV geléer arbejder du direkte fra flasken, for at skabe de tyndeste og mest naturlige gelé negle, på den halve tid.

   

   

 • ONE DROP® Teknik

  Kender du ONE LED / UV geléen, den første ægte 3-i-1 LED / UV gelé, der fungerer som Base, Bygge & Gloss? på denne nye gelé workshop lærer du at bruge ONE DROP®-teknikken ved hjælp af ONE LED / UV-geléen, som giver dig mulighed for at lave et komplet sæt ultra naturlige negle på under 45 minutter. 

 • Konverterings Kursus

  At beslutte sig for at arbejde med ProNails er at vælge top kvalitets produkter og at stole på et firma som tror på dig 100%. Vi hjælper dig med at vælge alle de produkter som passer til dine fortrukne teknikker og vi giver dig den nødvendige knowhow når det kommer til din salon. Kom og mød os og bliv overbevist! 

 • Sopolish Protect & Peel workshop

  Gør dine kunder glade! Sopolish garenterer 14 dages perfekt lakerede negle med din yndlings farve! Udover det, sikrer Sopolish Protect & Peel at dine kunders negle bliver godt beskyttede. Takket være vores signatur behandling vil neglene blive endnu stærkere under lakken. Overbevis et helt nyt klientel! 

 • Gelé Teknik Workshops

  Spar penge og tid ved at arbejde endnu mere effektivt. Under disse workshops lærer  vi dig alt  hvad der er at vide om hvordan man påfører gelé endnu hurtigere og endnu bedre. Spild ikke tiden  med at file, lær de nyeste teknikker. Du kan også lære hvordan man laver det mest naturlige look inde for gelénegle, som er det tyndeste men stærkeste resultat du nogensinde har set. Og de holder!

 • Kosmetisk Pedicure Workshop

  En kosmetisk pedicure er ikke bare en simpel behandling. Dette er kundens tid til at være 100 % i centrum og drømme sig væk fra en hård hverdag. Og resultatet? Glade fødder og smukke tånegle! Tilfredse kunder? Uden tvivl! Find ud af  hvordan du giver dine kunder den ultimative forkælelese under en pedicure behandling.

 • Manicure Workshop

  En manicure er tidsløs fordi resultatet altid er simpelt men dejligt tilfredsstillende: et smukt og nydeligt resultat hver gang. Det naturlige look er kommet for at blive og det forsvinder nok aldrig. Negle filet i perfekt form, afslappende håndmassage og fejlfri lakerede negle - det virker simpelt, men det handler om de små detaljer!  Find ud af den bedste håndpleje til dine kunder! 

 • Nail Art Workshop

  Du lærer alt om flot designet nail art i disse workshops! Pronails er altid på udkig efter de nyeste trends og tilbyder forskellige workshops hvor vi viser og lærer dig de nyeste trends inden for nail art. Er du er til marmorering, one stroke eller fading teknik? Du vælger selv. Eller vælg dem alle! Find din inspiration her!