ProNails Denmark

ProNails Akademi

 


Vil du gøre din passion til dit arbejde?

MED ProNails Akademi har du mulighed for at blive bedre.


 

Er du på udkig efter et negleteknikerkursus? Så leder du selvfølgelig efter det bedste af det bedste. Uanset om du er på udkig efter en negleteknikeruddannelse eller et kursus for at forbedre bestemte teknikker, er det kun det bedste, der er godt nok. 

 

Hos ProNails mener vi det samme. I vores akademier, som er fordelt forskellige steder i landet, kan du deltage i adskillige kurser og workshops. Vi samarbejder kun med undervisere, der har masser af erfaring og som elsker at lære fra sig. Små undervisningsgrupper sikrer at du altid får den hjælp du behøver. 

 

Hvornår får vil lov at møde dig?

 

 


Er du uddannet negletekniker? Gå på opdagelse i Tech Talks og bliv klogere! Læs mere her  og få gåde råd, tips & tricks!


 

 

 

VIL DU VIDE MERE OM VORES negleteknikeruddannelse, kurser & AKEDEMI?

Så DOWNLOAD BROCHUREN HER

 

VÆLG DIT KURSUS

 • ProNails Essentials

  Ønsker du at blive negletekniker, men har du ingen tidligere erfaring? Så er dette det perfekte kursus til dig. Du vil lære alt lige fra hvordan du laver den perfekte manicure til at skabe upåklagelige gelé negle. Filing, påføre farve eller lave en elegant fransk manicure. Du vil kunne gøre alle disse på ingen tid, når du har gennemført dette kursus.

 • MASTER DROP Technik

  På denne MASTER DROP® Teknik Workshop lærer du alt om denne nye innovative teknik. Med de revolutionerende MASTER LED / UV geléer arbejder du direkte fra flasken, for at skabe de tyndeste og mest naturlige gelé negle, på den halve tid.

   

   

 • ONE DROP® Teknik

  Kender du ONE LED / UV geléen, den første ægte 3-i-1 LED / UV gelé, der fungerer som Base, Bygge & Gloss? på denne nye gelé workshop lærer du at bruge ONE DROP®-teknikken ved hjælp af ONE LED / UV-geléen, som giver dig mulighed for at lave et komplet sæt ultra naturlige negle på under 45 minutter. 

 • Konverteringskursus

  At beslutte sig for at arbejde med ProNails er at vælge top kvalitets produkter og at stole på et firma som tror på dig 100%. Vi hjælper dig med at vælge alle de produkter som passer til dine fortrukne teknikker og vi giver dig den nødvendige knowhow når det kommer til din salon. Kom og mød os og bliv overbevist! 

 • Gellak-kursus

  Gør dine kunder glade! Sopolish, ProNails Gele lak, garanterer perfekt lakerede negle i 14 dage i alle de farver, du godt kan lide! Ud over det, sørger Sopolish Protect & Peel for, at beskytte dine kunders naturlige negle. Takket være vores signaturbehandling repareres dine kunders negle nedenunder laget af gele lak og gør endda neglene stærkere. Ingen buffing, ingen slibning, ingen filing - med den største respekt for den naturlige negl. Overbevis en helt ny kunde!

 • Problemløsningskurser

  Det vigtigste for en professionel negletekniker er hele tiden at forbedre sig selv samtidig med at ens forretning vokser. Flere og nye kunder er lig med flere og nye problemer. Hvilken tilstand er deres negle i? Har de før haft problemer med deres negle? Målet skal være, at alle dine kunder går fra din salon med perfekte negle. Vores nye løsningskurser giver dig svaret på alle problemer, som du møder på din vej som professional negletekniker. Samtidig vil kurserne booste dine evner til et helt nyt niveau. Vælg det ideelle kursus for dig og bliv mere og mere selvsikker i dit arbejde hver dag.

 • Gellakteknik kursus

  Spar penge og tid ved at arbejde endnu mere effektivt. Under disse workshops lærer  vi dig alt  hvad der er at vide om hvordan man påfører gelé endnu hurtigere og endnu bedre. Spild ikke tiden  med at file, lær de nyeste teknikker. Du kan også lære hvordan man laver det mest naturlige look inde for gelénegle, som er det tyndeste men stærkeste resultat du nogensinde har set. Og de holder!

 • Kosmetisk Pedicure kursus

  En kosmetisk pedicure er ikke bare en simpel behandling. Dette er kundens tid til at være 100 % i centrum og drømme sig væk fra en hård hverdag. Og resultatet? Glade fødder og smukke tånegle! Tilfredse kunder? Uden tvivl! Find ud af  hvordan du giver dine kunder den ultimative forkælelese under en pedicure behandling.

 • Manicure Kursus

  En manicure er tidsløs fordi resultatet altid er simpelt men dejligt tilfredsstillende: et smukt og nydeligt resultat hver gang. Det naturlige look er kommet for at blive og det forsvinder nok aldrig. Negle filet i perfekt form, afslappende håndmassage og fejlfri lakerede negle - det virker simpelt, men det handler om de små detaljer!  Find ud af den bedste håndpleje til dine kunder! 

 • Nail Art Kursus

  Du lærer alt om flot designet nail art i disse workshops! Pronails er altid på udkig efter de nyeste trends og tilbyder forskellige workshops hvor vi viser og lærer dig de nyeste trends inden for nail art. Er du er til marmorering, one stroke eller fading teknik? Du vælger selv. Eller vælg dem alle! Find din inspiration her!