ProNails Denmark

Basisopleiding Nagelstyliste

ProNails Essentials

Ønsker du at blive negletekniker, men har du ingen tidligere erfaring? Så er dette det perfekte kursus til dig. Du vil lære alt lige fra hvordan du laver den perfekte manicure til at skabe upåklagelige gelé negle. Filing, påføre farve eller lave en elegant fransk manicure. Du vil kunne gøre alle disse på ingen tid, når du har gennemført dette kursus.

HVOR OG HVORNÅR?

FILTER
CLOSE

TØR DU AT DRØMME STORT: SÅ BLIV NEGLETEKNIKER!


Har du altid drømt om at blive negletekniker? Er det største at åbne din egen salon og tilfredsstille dine egne kunder? Så vent ikke længere. Det er tid til at komme hele vejen rundt inde for negleteknik. Lad din passion blive dit job!

 

HVAD VIL DENNE ALL-ROUND UNDERVISNING LÆRE DIG? 


Vores basis kursus er bygget op over interessante lektioner der er fordelt over forskellige dage som er beregnet til nybegyndere eller meget lidt øvede. Efter afslutning af kursus vil du selvfølgelig kunne lave negle som en professionel. Lektionerne starter med teori i neglens opbygning og de mest gængse neglesygdomme. Du vil lære at lave en basis manicure, hvilket er essentiel  kunnen i enhver neglesalon. Derefter lærer du alt du skal vide om brugen af gelé. Du lærer at bygge en negl op korrekt på både tipper og skabelon, hvordan du laver et perfekt fransk smil og en upåklagelig helfarve. Du vil lære at file den perfekte form samt brug af elektrisk filemaskine. Allerede på andendagen arbejder du selvstændigt. Kort fortalt: vi får dig på rette spor, så dine drømme kan blive til virkelighed! 

 

DEN PRAKTISKE DEL


Vores kurser foregår i de forskellige træneres saloner med ekstra plads til undervisning. Din underviser er en professionel negletekniker underviser som altid vil kunne hjælpe dig med dine spørgsmål. Undervisningen foregår i små grupper der sikrer den helt rigtige hyggelige atmosfære. I startpakken som du køber i forbindelse med opstart er der alt hvad du behøver, for at kunne gå igang med det samme. Vi vil altid være her for dig og du har mulighed for at komme og træne gratis udover dine basis kursus dage. Husk: øvelse gør mester!

 

CERTIFICERET NEGLETEKNIKER 


Når du føler dig klar inviterer vi dig til at tage eksamen. Du skal starte med en lille teoretisk prøve, efterfulgt af den praktiske. Derefter modtager du et certifikat du virkelig kan være stolt af. Og bare rolig: vores grundige basis undervisning sikrer at du vil bestå uden problemer!