ProNails Denmark

LA FRESA ASPIRANTE DEL FUTURO

Vision Pro 700

 


pronails har udviklet en innovativ filemaskine, der sørger for en mere stille og effektiv elektrisk filing.  


 

Vision Pro 700 er udelukkende udviklet på baggrund af viden fra professionelle negleteknikere. Den gør arbejdet hurtigere, mere præcist og så er den med til at yde en større komfort samtidig med, at den leverer et smukt resultat på enhver negl. Hver en detalje er gennemarbejdet under udviklingen af Vision Pro 700 for at sikre, at det er den bedste filemaskine på markedet. 

 

 

 

  • EFFEKTIVT, INTEGRERET SUGeSYSTEM

Integreret i håndtaget er der tilsluttet et sugeslange, der fører ind til selve apparatet, hvor støvsugerposen, filter- og sugemotoren sidder. Det sikrer et konstant rent arbejdsmiljø, ved at suge synlige støvpartikler under filing. Størrelsen på støvsugerposen og filteret er designet for at sikre maksimal sugekraft.

 

  • NEM AT BRUGE

Det meget solide kontrolpanel er opdelt i to dele: På venstre side er rotationsretningen og rotationshastigheden på højre side sugekraften. Herfra kan du kontrollere og læse alle funktioner på enheden med et enkelt blik.

 

  • nem at vedligeholde

Den er støvafvisende takket være den sømløse forsegling af hele enheden og de integrerede knapper på kontrolpanelet, hvilket gør rengøring af maskinen utrolig nem. Daglig rengøring af håndtaget tager kun et par minutter. Betjeningspanelet angiver tydeligt, når det er på tide at skifte støvsugerposen. Servicelampen angiver, hvornår det er tid til større vedligeholdelse af hele enheden (efter ca. et år).

 

  • KOMPAKT MODEL

Vision Pro 700 er en kompakt og opretstående model. På den måde vil den ikke optage så meget plads på eller under neglebordet.

 

 

OPFYLDNING & ELFILETEKNIK KURSUS


Spar penge og tid ved at lære at arbejde endnu mere effektivt. Under dette kursus lærer vi dig alt hvad der er at vide om, hvordan du påfører gelé endnu hurtigere og bedre. Spild ikke tid på filing og lær en ny teknik. Under kurset lærer vi dig også, hvornår du skal bruge de forskellige værktøjer effektivt og korrekt. Samtidig mens du respekterer kundens naturlige negl!

 

Kontakt os for mere information.